Το 4myCity είναι μία εφαρμογή, που δημιουργήθηκε με σκοπό να διευκολύνει τους πολίτες να αναφέρουν τοπικά προβλήματα, για τα οποία είναι αρμόδιος ο Δήμος Κιλελέρ.

Με αυτήν την προσπάθεια ο Δήμος Κιλελέρ επιδιώκει να έρθει πιο κοντά στους δημότες του, καθώς οι πολίτες με το 4myCity μπορούν να παρακολουθούν τις αναφορές που γίνονται προς τον Δήμο, να αναφέρουν οι ίδιοι πιθανά προβλήματα και προτάσεις βελτίωσης της περιοχής και να ενημερώνονται από τα αρμόδια τμήματα του Δήμου για την εξέλιξη όλων των αναφορών μέχρι την οριστική διεκπεραίωσή τους.

Το 4myCity ενδυναμώνει την επικοινωνία μεταξύ δημοτών και Δήμου, καλλιεργεί ένα πνεύμα συλλογικότητας και ενεργούς συμμετοχής των πολιτών και συνδράμει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών περιοχών.Δείτε τις υπάρχουσες αναφορές

Εμφανίζεται μία λίστα με όλες τις αναφορές, που έχουν καταχωρηθεί, ώστε να μπορείτε εύκολα να ελέγξετε εάν έχει ήδη δηλωθεί κάτι που πιθανόν θέλετε εσείς να αναφέρετε. Προβάλετε τα σχόλιά σας για μία αναφορά ή ψηφίστε την επιταχύνοντας τη διαδικασία επίλυσής της!

Δημιουργήστε μία νέα αναφορά

Καταγράψτε τη δική σας αναφορά με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Δηλώστε το πρόβλημα, σημειώστε το σημείο στον χάρτη και περιγράψτε την κατάσταση. Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε φωτογραφίες.

Παρακολουθήστε την επίλυση

Ενημερωθείτε για την εξέλιξη κάθε αναφοράς μέχρι την οριστική ολοκλήρωση και επίλυσή της. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αναφορά σας.


Το 4myCity στο κινητό σου

Αν έχετε απορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.